Ammendrup Park 114, Helsinge

Ammendrup Park 114, Helsinge

Pris: 4.990.000 Kr.

157 kvm vinkelhus med sadeltag

Området:

Ammendrup Park bliver i løbet af de kommende år et særdeles attraktivt kvarter i den sydlige del af Helsinge.

Den 200.000 m² store grund er nemlig skabt af naturen selv. Formet af istiden, med kuperet terræn og fredede diger. Modsat mange andre steder er her bakket, grøn udsigt så langt øjet rækker – og alligevel har du Helsinges byliv i ryggen. Helsinge byder på masser inden for sport og handelsliv. endvidere er Helsinge beliggende 10 min kørsel fra nogle ag Nordsjællands bedste strande.

Huset:

Huset opføres som et vinkelhus med dobbelt integreret vognport. Huset er med sadeltag og murede gavle og opføres uden udhæng med gesims til den store arkitekttagrende.

Fra vognporten er der adgang til bryggers så man kan komme ind i huset i tørvejr. Huset indeholder 3 værelser, soveværelse, stort køkkenalrum som er sammenhængende med stuen. Denne løsning giver en stor og lys rumfornemmelse. Stue og køkken bliver udført med lofter til kip samt ovenlys i køkken.

Der er 2 badeværelser med toilet. Den store badeværelse ligger i sammenhæng med forældresoveværelse og det andet ligger i sammenhæng med værelser.

Der er masser af lækkert udstyr: Herunder plankegulve i stue, alrum og værelser. Endvidere stor porcelænsklinker i køkken, bryggers og badeværelser.
Vinduer er 3 lags energiruder fra Rationel med alu fronter. Vi kalder dem arkitektvinduer, da de med Deres aflange udtryk giver en flot facade samt masser af lys indvendigt.

Huset er udstyrt med Nilan Compakt P ventilation og varmepumpe. Anlægget producere varmt vand ved at genbruge luften fra huset, en god og grøn løsning samtidig opvarmes huset med gulvarme og varmen kommer fra luft til vand varmepumpen.

Billedgalleri er fra et lignende hus

Huset er et byggeprojekt.

Plantegning

Vinkelhus på 157,7 kvm

Fakta om Ammendrup Park 114

Hustype

Vinkelhus

Tagtype

sadeltag med murede gavle

Boligareal / grund

157,7 kvm / 638 kvm

Badeværelser

2 badeværelser

Loftløsning

Lofter til kip

Ventilation

Nilan Compakt Air

Køkken / Inventar

HTH

Opvarmning

Varmepumpe luft/vand

Bliv ringet op af en medarbejder

3 + 0 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S