Kærsagrene 47, Næstved.

Kærsagrene 47, Næstved

Pris: 3.995.000

157,7 kvm vinkelhus med sadeltag

Området:

Næstved nord området, i en ny og attraktiv udstykning tæt på indkøbsmuligheder via Sydsjællands største shopping center nemlig Næstved storcenter der indeholder 65 special butikker samt Bilka. Udstykningen ligger tæt på ZBC Næstved samt en af byens meget eftertragtede folkeskoler, daginstitutioner, 2 skovområder såsom Herlufsholmskoven samt Herlufsholm kostskole og hvor der også er et varieret udbud af fritidsaktiviteter. Fra Kærsagrene 47 i Næstved er der desuden nem adgang til motorvejen samt omfartsvejen til Slagelse og Ringsted og det eftertragtede Karrebæksminde strand.

Huset:

Huset opføres som et vinkelhus med dobbelt integreret vognport. Huset er med sadeltag og murede gavle. Huset opføres uden udhæng med gesims til den store arkitekttagrende.

Fra vognporten er der adgang til bryggers så man kan komme ind i huset i tørvejr. Huset indeholder 3 værelser, soveværelse, stort køkkenalrum som er sammenhængende med stuen. Denne løsning giver en stor og lys rumfornemmelse. Stue og køkken bliver udført med lofter til kip samt ovenlys i køkken.

Der er 2 badeværelser med toilet. Den store badeværelse ligger i sammenhæng med forældresoveværelse og det andet ligger i sammenhæng med værelser.

Der er masser af lækkert udstyr: Herunder plankegulve i stue, alrum og værelser. Endvidere stor porcelænsklinker i køkken, bryggers og badeværelser.
Vinduer er 3 lags energiruder fra Rationel med alu fronter. Vi kalder dem arkitektvinduer, da de med Deres aflange udtryk giver en flot facade samt masser af lys indvendigt.

Huset opvarmes med Nilan Compakt P ventilation. Anlægget producere varmt vand ved at genbruge luften fra huset og bruger udeluften til at producerer gulvvarme. En energivenlig og grøn varmeløsning.

Huset er meget tæt på færdigbygget og vil være klar til overtagelse midt i Juni 2023. Vi etablere haveanlæg med græs og fliseanlæg.

Billedgalleri er fra et lignende hus.

Plantegning

Vinkelhus på 157,7 kvm

Fakta om Kærsagrene

Hustype

Vinkelhus

Tagtype

sadeltag med murede gavle

Boligareal / grund

157,7 kvm / 943 kvm

Badeværelser

2 badeværelser

Loftløsning

Lofter til kip

Ventilation

Nilan Compakt P AIR

Køkken / Inventar

HTH

Opvarmning

Varmepumpe

Bliv ringet op af en medarbejder

4 + 3 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S