Kærsagrene 41, Næstved.

Kærsagrene 41, Næstved

Solgt

Vinkelhus på 157m² med dobbelt integreret vognport.

Området:

Nyt hus til salg i Næstved. I en ny og attraktiv udstykning tæt på indkøbsmuligheder via Sydsjællands største shopping center nemlig Næstved storcenter der indeholder 65 special butikker samt Bilka. Udstykningen ligger tæt på ZBC Næstved samt en af byens meget eftertragtede folkeskoler, daginstitutioner, 2 skovområder såsom Herlufsholmskoven samt Herlufsholm kostskole og hvor der også er et varieret udbud af fritidsaktiviteter. Fra Kærsagrene 41 i Næstved er der desuden nem adgang til motorvejen samt omfartsvejen til Slagelse og Ringsted og det eftertragtede Karrebæksminde strand.

Huset:

Huset opføres som et vinkelhus med dobbelt integreret vognport. Huset er med sadeltag og murede gavle. Huset opføres uden udhæng med gesims til den store arkitekttagrende.

Fra vognporten er der adgang til bryggers så man kan komme ind i huset i tørvejr. Huset indeholder 3 værelser, soveværelse, stort køkkenalrum som er sammenhængende med stuen. Denne løsning giver en stor og lys rumfornemmelse. Stue og køkken bliver udført med lofter til kip samt ovenlys i køkken.

Der er 2 badeværelser med toilet. Den store badeværelse ligger i sammenhæng med forældresoveværelse og det andet ligger i sammenhæng med værelser.

Der er masser af lækkert udstyr: Herunder plankegulve i stue, alrum og værelser. Endvidere stor porcelænsklinker i køkken, bryggers og badeværelser.
Vinduer er 3 lags energiruder fra Rationel med alu fronter. Vi kalder dem arkitektvinduer, da de med Deres aflange udtryk giver en flot facade samt masser af lys indvendigt.

Huset er udstyrt med Nilan Compakt S ventilation. Anlægget producere varmt vand ved at genbruge luften fra huset, en god og grøn løsning.

Huset igangsættes 1.2.2021 og vil være klar til indflytning ca. 1.9.2021

Billedgalleri er fra et lignende hus

Plantegning

Vinkelhus 157 kvm

Fakta om Kærsagrene

Hustype

Vinkelhus

Tagtype

Sadeltag uden udhæng

Boligareal / grund

157kvm / 1060 kvm

Badeværelser

2 badeværelser

Loftløsning

Loft til kip i stue og køkken

Ventilation

Nilan Compakt S

Ovenlys

dobbelt velux ovenlys

Opvarmning

Naturgas

Bliv ringet op af en medarbejder

0 + 2 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm. Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S