Udstillingshus i Hillerød

Velkommen til vores udstillingshus på Munkebuen 37, 3400 Hillerød

Åbent hus i pinsen Søndag 13.00 til 16.00 – samt efter aftale.

Parkering:

Da område i Ullerødbyen er beboet, henstiller vi til, at I som besøgende i vores udstillingshus tager hensyn til beboerne i området i forbindelse med parkering. Der kan parkeres:

  • Parkeringspladsen ved NETTO
  • Parkeringspladsen ved børnehave
  • Langs Møllevej

Området

Ullerødbyen er Hillerøds nye, attraktive udstykning, hvor der bl.a. er lagt stor vægt på rekreative, grønne områder og et rart nærmiljø tæt på både transport og indkøbsmuligheder. København nås via motortrafikvejen på under 30 minutter

Boligen

Bernt Nielsen A/S har opført dette lækre, energi- og miljørigtige udstillingshus. Huset er opført som vinkelvilla på 180 m². med tilhørende vognport på 46 m²
Huset er opført med nye energitiltag, herunder Jordvarme, lavenergivinduer, ekstra isolering i gulve samt ekstre store arkitekttagrender. Huset er ligeledes udstyret med regnvandsopsamling til genbrug af regnvand til toiletskyl mv.

Huset er indrettet med præsentabel entré hvorfra der er adgang til tre lyse værelser, lækkert badeværelse samt bryggers/grovkøkken. Køkken/alrummet er velindrettet, veludstyret, stort og lyst – har integreret viktualierum, loft til kip, stort ovenlysvindue og er husets centrale samlingssted. Opholdsstuen er rummelig og lys, har ligeledes loft til kip og store glaspartier mod haven og terrassen. Forældreafdelingen rummer et dejligt soveværelse, eget påklædningsværelse samt et lækkert badeværelse med bruseniche.
Endvidere er der dobbelt carport integreret i huset.

Huset er til salg. Kontakt os for nærmere info.

Galleri