Teglbakken 97, Nivå

Teglbakken 97 Nivå

Område:

Vi bygger på Teglbakken i Nivå vores nye kommende udstillingshus.. Byggegrunden ligger kun 30 minutter fra København i ny udstykning.

Du og din familie kommer til at bo i naturskønne omgivelser med alt, hvad I har brug for lige i nærheden. Teglbakken er en nyudstykning i forlængelse af Niverød Bakke. Her bor du ved smukke naturomgivelser såsom Teglgårdssøerne, Nivå Havn og Strandpark. Samtidig er der få minutter til indkøbsmuligheder, byliv og det charmerende havnemiljø ved Nivå Strandpark.

Teglbakken forener ønsket om at være tæt på naturen med nem adgang til by og fællesskab. Kun få minutter fra Teglbakken kan man køre på Helsingørmotorvejen – og har dermed hurtig adgang til København. Der er desuden busstoppesteder lige nede af vejen samt 10 minutter på cykel til Nivå Station.

Huset:

Huset opføres som et vinkelhus på 158m² med dobbelt integreret vognport med skur. Du kommer fra vognporten ind i den rumlige entre som fordeler sig til henholdsvis stort bryggers samt til forældresoveværelset. Forældresoveværelse er indrette med god plads til seng og senge borde samt indrette med garderobe. Der er direkte adgang til stor badeværelse med toilet.

Huset hjerte er køkkenalrummet på hele 34,5m². Alrummet er udføret med lofter til kip, ovenlys samt åbning til stuen. Stuen er ligeledes med loft til kip og store glaspartier som giver masser af lys.

Huset indeholder kontor samt to børneværelser med adgang til bad og toilet.

Huset er spækket med udstyr: herunder lofter til kip, ovenlys, Rationel 3 lags vinduer med alu-kapsler. I huset er installeret ventilationsanlæg som er koblet til fjernvarmen, således at fjerne varme og ventilation sammen opvarmer huset og skifter luften.

Huset er indrettet med HTH køkken og skabselementer. Gulve i stue og på værelser er belagt med træplankegulve. Gulv i køkken, badeværelser og brygger er belagt med store italienske klinker.

Der etableres haveanlæg med 170m2 fliser og anlagt græsplæne.

Huset er SOLGT

Plantegning

Vinkelhus på 158 kvm med dobbelt integreret vognport.

Fakta om Teglbakken 97

Hustype

Vinkelhus

Arkitekttur

Sadeltag uden udhæng

Boligareal / grund

158 kvm / 550 kvm

Værelser

4 værelser

Miljø

Huset opvarmes ved fjernvarme

Opvarmning

Fjernvarme

Loftsløsning

Lofter til kip i stue og køkken

Vognport

Integreret dobbelt vognport

Bliv ringet op af en medarbejder

3 + 1 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S