Udstillingshus i Nivå

Velkommen til vores kommende udstillingshus på Niverødbakke 63, Nivå

Kommende Udstillingshus

Området

Vi er godt i gang med byggeriet af 3 nye og spændende udstillingshuse i Nivå. Vi forventer at kunne åbne dørene i starten af det nye år 2018.

De 3 huse bliver en del af Bernt Nielsen A/S nye udstillingsby. Her vil man have mulighed for at se 3 forskellige huse og indretninger. Husene ligger på Niverødbakke 18, 24 og 63

Udstillingshusene ligger i ny udstykning tæt ved Nivå by, station, og ikke mindst Nivå havn og strand. Udstykningen ligger i smukke naturomgivelser samt med bycenteret med gode indkøbsmuligheder der er samtidig kun 2 kilometer til motorvej mod København.
I udstykningen har vi i øjeblikket 1 byggegrund tilbage, hvorpå det er muligt at få opført et af vore arkitekttegnede kvalitetshuse.

Se mere om Nivå her

Boligen

Huset indeholder: Flisebelagt entré i forbindelse med dejligt bryggers. Imponerende køkken/alrum og stue i forbindelse.  Køkken er monteret med elegante hvide elementer fra HTH med og naturligvis alt i hårde hvidevarer. Entren er der adgang til stort soveværelse med HTH garderobe og direkte adgang til lækkert badeværelse med elegante, hvide elementer i HTH. Opholdsstuen har store glaspartier fra gulv til loft. Børneafdeling med to store værelser samt badeværelse med brus.

Huset opføres efter vor sædvanlige høje standard, men er yderligere indrettet med en del tilvalgt luksus, herunder: lofter til kip i køkken/alrum, store motorstyrede ovenlysvinduer, samt stor integreret dobbelt carport med direkte adgang til bryggers, så det er muligt at komme tørskoet hjem og meget mere.

Huset er et af vores 3 nye udstillingshuse i Nivå. Vi påregner at åbne i starten af de  nye år.