Udstillingshus Frederiksværk

Velkommen til vores udstillingshus på Tårnvænget 14, 3300 Frederiksværk.

LUKKET

Området

Området ligger midt mellem Roskilde Fjord mod vest og Arresø mod øst og mange stiforbindelser, bl.a. til rekreative arealer, skole og togstation. Integreret Daginstitution ligger lige ved indkørslen til boligområdet. – Det tager 45 minutter i bil til København.

Frederiksværk er en by i udvikling med mange kulturtilbud og en smuk by, hvor kanalen løber langs hele midtbyen. Området er blevet særdeles attraktivt, da priserne er fordelagtige i forhold til de lidt større byer, som Hillerød, Allerød, Frederikssund mv. Der er fra kommunen side besluttet og afsat penge til at forskønne området med beplantninger mv.

I gåafstand fra udstykningen findes der indkøbsmuligheder i form af af NETTO og Rema1000

Om boligen

Huset indeholder: Præsentabel entré, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og som husets hjerte et stort lyst og lækkert køkken/alrum med rigtig god rumfornemmelse. Alrummets spiseafdeling er i åben forbindelse med den dejlige lyse opholdsstue hvorfra der er udgang til den overdækkede terrasse og haven. Forældreafdelingen rummer et stort soveværelse med skabe og eget lækkert badeværelse. Desuden rummer huset et kontor samt børneafdeling med to gode værelser med tilhørende badeværelse. Huset er udstyret med gulvvarme, varmegenvindingsanlæg, HTH køkken og skabe, egetræsgulve samt italienske fliser i vådrum.


Huset er  opført efter vore sædvanlige høje standard, men er yderligere indrettet med en del tilvalgt luksus, herunder: lofter til kip i køkken/alrum, store motorstyrede ovenlysvinduer, overdækket terrasse. 3 lags lavenergivinduer i træ/alu Huset opføres Jf. Bygningsreglementet 2015 og er derfor meget energivenligt.

Galleri