Udstillingshus i Hårlev

Velkommen til vores udstillingshus på Abildvænget 15, Hårlev

Fremvises efter aftale.

Området

Hvis I ønsker at bo på landet og være omgivet af marker, fred og ro og stadigvæk være i cykelafstand til byen med alle dens faciliteter (bl.a. tog til Køge hvert kvarter) Så er Hårlev lige stedet. Huset er spækket med luksus og er over 1 million billigere end tilsvarende huse i Køge i Københavns området.

Huset ligger med udsigt til et fredet areal med åbne marker, hvilket giver en fornemmelse af at være på landet.
Byen har masser af handlemuligheder og børnepasning, sport og skole ligger inden for gå afstand.

Boligen

Der er direkte adgang fra vognporten til den flisebelagte entré og adgang til dejligt bryggers. Imponerende køkken/alrum med, indbyggede spots, her finder du de elegante elementer fra HTH og naturligvis alt i hårde hvidevarer. Fra køkken er der adgang til stort soveværelse med HTH garderobe og direkte adgang til lækkert badeværelse med hvide elementer i HTH.

Opholdsstuen har ligeledes store glaspartier fra gulv til loft. Børneafdeling er med to store værelser samt badeværelse med brus. Endnu et værelse/kontor med adgang fra alrum.

Til huset hører stor dobbelt integreret vognport med skur.

Huset rummer masser af ekstraudstyr: Herunder lofter til kip i stue og køkken, velux ovenlys, integreret dobbelt vognport, Jordvarme med varmepumpe til varmtvand. 3 lags vinduer fra Rationel model Aura + Premium. Planke gulve, store italienske klinger og meget mere.

Byggeriet er færdig og kan være klar til indflytning.