Referencer

Hvad siger vores kunder om Bernt Nielsen?

Vi har opført smukke og funktionelle kvalitets typehuse for tusindvis af danske familier siden 1975. Hos os finder du den viden og erfaring, der skal til for at føre lige præcis vores kunders drøm om et nybygget hus ud i livet. Se herunder hvad de skriver om Bernt Nielsen.

I 2017 valgte vi et kampagnehus fra byggefirmaet Bernt Nielsen A/S. Selve projektet er nu godt i gang, og alt kører efter planen.

Vi er kræsne, men rimelige kunder. De folk, vi har haft dialog med, er gået frisk til opgaven uden dikkedarer. Det har betydet, at vi med sikkerhed vil vælge Bernt Nielsen A/S til fremtidige byggeprojekter- og vi har endda været rundt i alle kroge af markedet for husbyggeri.

Firmaet har vores varmeste anbefaling.

Michael Pedersen

Jeg skal hermed udtrykke min store tilfredshed med de 2 leverede boliger, som Bernt Nielsen har bygget for mig i løbet af 2019.

De blev valgt pga. en kombination af design, kvalitet og pris samt ikke mindst deres erfarne team af håndværkere. Resultatet taler for sig selv og det er styret til perfektion af byggeleder Bjarne Hansen.

VH Klaus Lillelund

Vi fik bygget vores drømmehus af Bernt Nielsen.

Igennem mange år har vi haft en ide om, at hvis vi skulle bygge eget hus, hvordan skulle det så se ud. Og da vi endelig i 2019 henvendte os til Bernt Nielsen for at bygge, har deres profesionelle team hjulpet os i mål lige fra ide til overdragelse af nøgle. Vi har været yderst tilfredse i alle processer. Specielt korrespondancen under hele byggeriet og overholdelse af deadlines har været imponerende.

Vi vil til enhver tid anbefale Bernt nielsen, hvis man skal bygge hus.

Christopher Stark

I 2015 skulle vi finde ny bolig. På vejen rundt i den smukke natur i Nivå lå det smukkeste, hvid filsede Bernt-Nielsen prøvehus, som vi gik ind og kiggede på.

Det første indtryk glemmer vi aldrig: Lysindfaldet og det arkitektonisk smukke, høje loft gav associationer til Utzon! Materialevalg var i top. Vi var solgt på stedet og har lige afsluttet 5 års huseftersyn, hvor hus og vi er blevet behandlet professionelt og imødekommende.Vi har haft bygningskyndig vejleder på huset, som ikke fandt noget at anmærke. Småting er blevet udbedret af udlærte håndværkere til vor store tilfredshed.Elsker vort hus og kan bestemt anbefale Bernt-Nielsens huse, som er af høj kvalitet både hvad angår materialer og arkitekturen. Der er kælet for detaljer og trivsel i hver kvadratmeter. Giver os stor glæde at bo i så lækkert et hus hver dag!

Vh Hanna og Jens Møller

Vores varmeste anbefaling af byggefirma Bernt Nielsen A/S Fra start til slut er vi blevet mødt med interesse og engagement for vores ønsker, behov og ideer. Vi har gennem hele processen følt os trygge og har haft stor gavn af sparring med firmaets dygtige og relevante fagpersoner. Alle håndværkere har været særdeles kompetente og stabile, prisaftalen blev overholdt og vi fik ingen ekstraregninger.

Vi har nu et smukt og særdeles funktionelt hus, som vi nyder at bo i.

Hanne og Preben Øland

Først vil jeg sige at jeg syntes det er fantastisk godt spottet med placeringen af 30 rækkehuse her i Kregme. Her er et dejligt lys og frisk luft fantastisk natur, tæt på skov / sø/ fjord/ strand/ lokalbanen Hundested – Hillerød og dagligvare butikker.

Huset
Vi har været overrasket over hvor professionelt i håndterer jeres byggeri, vi har sjældent hørt om nybyg med så få reklamationer. Nu har vi boet her i 1 år intet er forandret, vi har fået vores drømme rækkehus her på Tårnvænget. Det er et smukt og flot design og godt indrettet med behageligt indeklima.

Vi var også heldige at vi fik det hus og grund som vi ville have fra start, men vi har også været på siden 2017.

Tak for jeres professionelle måde i har håndteret vores ønske på.

Med venlig hilsen Lene og John Hansen

Vi har fået opført et Bernt Nielsen hus i 2020. Vi har været meget tilfredse med forløbet fra tegning til proces til udførelse. Vi har mødt stor fleksibilitet og gode råd og dialog undervejs. Vi har været meget tilfredse med BN’s danske håndværkere, som har været meget omhyggelige under hele byggeprocessen. Vi står i dag med et hus som håndværksmæssigt og i finish fremstår meget flot. Vi har været meget tilfredse med Bernt Nielsen Huse.
Svend og Karin Hansen

Vi har fået bygget et lækkert hus i 2022 og vi har følt os i de bedste hænder fra det første møde, over tegninger, materialevalg, til færdigt hus. Der blev taget godt imod os af Carsten Holm, da vi startede med vores ideer, og de er fuldt ud blevet til virkelighed. Der var en fantastisk byggestyring, hvor alle håndværkere kom til tiden. Alle aftaler, inklusiv pris, blev overholdt. Faktisk fik vi huset 1 mdr før forventet levering, tusind tak.
De bedste anbefalinger til Bernt Nielsen Huse fra
Erik og Diana Ahrenkiel

Bliv ringet op af en medarbejder

6 + 0 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S