Referencer

Hvad siger vores kunder om Bernt Nielsen?

Vi har opføre smukke og funktionelle kvalitets typehuse for tusindvis af danske familier siden 1975. Hos os finder du den viden og erfaring, der skal til for at føre lige præcis vores kunders drøm om et nybygget hus ud i livet. Se herunder hvad de skriver om Bernt Nielsen.

I 2017 valgte vi et kampagnehus fra byggefirmaet Bernt Nielsen A/S. Selve projektet er nu godt i gang, og alt kører efter planen.

Vi er kræsne, men rimelige kunder. De folk, vi har haft dialog med, er gået frisk til opgaven uden dikkedarer. Det har betydet, at vi med sikkerhed vil vælge Bernt Nielsen A/S til fremtidige byggeprojekter- og vi har endda været rundt i alle kroge af markedet for husbyggeri.

Firmaet har vores varmeste anbefaling.

Jeg skal hermed udtrykke min store tilfredshed med de 2 leverede boliger, som Bernt Nielsen har bygget for mig i løbet af 2019.

De blev valgt pga. en kombination af design, kvalitet og pris samt ikke mindst deres erfarne team af håndværkere. Resultatet taler for sig selv og det er styret til perfektion af byggeleder Bjarne Hansen.

Vi fik bygget vores drømmehus af Bernt Nielsen.

Igennem mange år har vi haft en ide om, at hvis vi skulle bygge eget hus, hvordan skulle det så se ud. Og da vi endelig i 2019 henvendte os til Bernt Nielsen for at bygge, har deres profesionelle team hjulpet os i mål lige fra ide til overdragelse af nøgle. Vi har været yderst tilfredse i alle processer. Specielt korrespondancen under hele byggeriet og overholdelse af deadlines har været imponerende.

Vi vil til enhver tid anbefale Bernt nielsen, hvis man skal bygge hus.

.

Bliv ringet op af en medarbejder

1 + 6 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm. Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S