Om Bernt Nielsen

Velkommen til Bernt Nielsen Huse

Bag firmanavnet Bernt Nielsen A/S, stod en af Danmarks mest erfarne husbyggere.

Arkitekten Bernt Nielsen grundlagde tilbage i 1975, sammen med Karsten Bülow, et af Danmarks mest kendte byggefirmaer, Bülow & Nielsen. Den succesfulde virksomhed blev i 2001 solgt til NCC.

Efterfølgende skabte Bernt Nielsen sammen med sønnerne Ulrik og Søren, firmaet Bernt Nielsen A/S, hvor erfaringer og nytænkning blev slået sammen for at skabe den optimale løsning for kunderne.

Firmaet drives i dag af brødrene Ulrik Bernt Nielsen og Søren Bernt Nielsen. Begge har et stort ønske om at videreføre de stolte byggetraditioner, ideer og mange års erfaring.

Som mindre familiefirma går vi sammen og helhjertet ind i hvert byggeprojekt fra start til slut, og hver gang nyder vi at se vores kunders glæde ved det endelige resultat. Størrelsen til trods har vi en solid økonomisk ballast, og vi har gennem årene bygget tusindvis af huse til tilfredse kunder.

Vi bygger huse hvor kvalitet, fremtidssikret byggeri og personligt engagement er i højsædet. I årenes løb har vi opnået et godt og trygt samarbejde med de forskellige håndværkerteams, hvor flere har mange års erfaring med opførelsen af Bernt Nielsen Huse.

Vi er stolte af at kunne tilbyde jer, som kunder, sikkerhed og stabilitet gennem hele byggeprocessen og frem til afleveringen af jeres nye hjem.


Vi bygger ikke kun huse. Vi opfylder dine boligdrømme.

Bliv ringet op af en medarbejder

4 + 1 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S