Om Bernt Nielsen

Bernt Nielsen A/S

Bag firmanavnet Bernt Nielsen A/S, stod en af Danmarks mest erfarne husbyggere. Arkitekten Bernt Nielsen grundlagde for mere end 40 år siden, sammen med Karsten Bülow, et af Danmarks mest kendte byggefirmaer, Bülow & Nielsen. Den succesfulde virksomhed blev i 2001 solgt til NCC.

Efterfølgende skabte Bernt Nielsen sammen med sønnerne Ulrik og Søren, Bernt Nielsen A/S, hvor kvalitet, fremtidssikret byggeri og personligt engagement er i højsædet.

Far og sønner valgte at slå idéerne og erfaringerne sammen for at skabe den optimale løsning for deres kunder – og fordi de nød at arbejde sammen.

Bernt Nielsen i dag

Bernt Nielsen A/S drives i dag af brødrene Søren Bernt Nielsen og Ulrik Bernt Nielsen. Begge har et stort ønske om at videreføre de stolte byggetraditioner, som de begge er opvokset med.

Der er stor tillid og respekt mellem begge brødre og mellem de forskellige teams af danske håndværkere, som kender hinanden godt og har arbejdet sammen igennem adskillige år. Det er til alles fordel.

Som mindre familiefirma går vi sammen og helhjertet ind i hvert byggeprojekt fra start til slut, og hver gang nyder vi at se familiernes glæde ved det endelige resultat.

Størrelsen til trods har vi en solid økonomisk ballast – på koncernniveau har vi en egenkapital på et 3-cifret millionbeløb, og vi har gennem årene bygget tusindvis af huse til tilfredse kunder. Det er din sikkerhed for stabilitet og erfaring i byggeriet af dit drømmehus.

Vi bygger ikke kun huse. Vi opfylder dine boligdrømme.

Bliv ringet op af en medarbejder

2 + 0 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm. Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S