Rækkehuse i Frederiksværk

Rækkehus til salg

Priser fra: 2.895.000

Rækkehuse fra 98 kvm

Området ligger midt mellem Roskilde Fjord mod vest og Arresø mod øst og mange stiforbindelser, bl.a. til rekreative arealer, skole og station. Daginstitution ligger lige ved indkørslen til boligområdet. Det tager 45 minutter i bil til København.

Der er inden for gåafstand flere indkøbsmuligheder til både Netto og Rema 1000.

Rækkehusene (se vores udstillingshus) og se (rækkehuse der er til salg, med indflytning maj 2021) er fra 98 kvm. Husene indeholder køkkenalrum og stor stue i et. I stuen er der store vinduespartier som giver dejligt dagslys igennem huset. Lyst soveværelse, kontor/gæsteværelse samt stort badeværelse med toilet, (nogle af husene har 2 badeværelser).

Rækkehusene er udstyret med kvalitets HTH elementer samt hvidevarer fra Bosh/Siemens. De opvarmes med gas fyr og der er gulvvarme over alt. Endvidere er der installeret ventilationsanlæg som genbruger luften til at lave varmt vand. Alle vinduer er lavenergi med alu som er vedligeholdelsesfri.

Rækkehusene afleveres med færdiganlagt have samt fliseanlæg.

Der opføres i alt 30 rækkehuse i størrelserne 98-128m². Husene afleveres nøglefærdige med have og fliseanlæg. Der vil være mulighed for materialevalg i begrænset omfang.

Etape 1 solgt
Etape 2 solgt
Etape 3 solgt
Etape 4 solgt
Etape 5  Solgt
Etape 6 Solgt
Etape 7 Nr. 49 er nu til salg
Etape 8 Solgt

Solgt

Til salg

Kommende projekter

Oversigtskort

Bliv ringet op af en medarbejder

0 + 4 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S