Troldestien 12 – Helsinge

Troldestien 12 – Helsinge

Pris: 4.495.000

Vinkelhus på 158,7m² med dobbelt integreret vognport.

Området:

Nyt hus til salg i Helsinge. Vi har købet denne byggegrund i ny udstykning i Helsinges nye bydel, Troldebakkerne.

Troldebakkerne er beliggende lige nord for Helsinge by i gåafstand til skole, børneinstitutioner og idrætsfaciliteter. Hopper du på cyklen er der 5 min. til bymidten. Der er ligeledes kort afstand til både skov og strand. Det samlede område i Troldebakkerne er ca. 70 hektar. Når hele området er færdig udbygget vil der være op til 700 nye boliger – en masse skønne nye naboer.

Helsinge ligger kun 45 km fra Rådhuspladsen, hvilket gør området særdeles interessant i forhold til nærhed til København. Der er planer om etablering af trinbræt således, at der i fremtiden er direkte tog fra Troldebakkerne til Hillerød

Huset:

Huset opføres som et vinkelhus med dobbelt integreret vognport. Huset er med sadeltag og murede gavle. Huset opføres uden udhæng med gesims til den store arkitekttagrende.

Fra vognporten er der adgang til bryggers så man kan komme ind i huset i tørvejr. Huset indeholder 3 værelser, soveværelse, stort køkkenalrum som er sammenhængende med stuen. Denne løsning giver en stor og lys rumfornemmelse. Stue og køkken bliver udført med lofter til kip samt ovenlys i køkken.

Der er 2 badeværelser med toilet. Den store badeværelse ligger i sammenhæng med forældresoveværelse og det andet ligger i sammenhæng med værelser.

Der er masser af lækkert udstyr: Herunder plankegulve i stue, alrum og værelser. Endvidere stor porcelænsklinker i køkken, bryggers og badeværelser.
Vinduer er 3 lags energiruder fra Rationel med alu fronter. Vi kalder dem arkitektvinduer, da de med Deres aflange udtryk giver en flot facade samt masser af lys indvendigt.

Huset er udstyrt med Nilan Compakt P ventilation og varmepumpe. Anlægget producere varmt vand ved at genbruge luften fra huset, en god og grøn løsning samtidig opvarmes huset med gulvarme og varmen kommer fra luft til vand varmepumpen.

Huset er færdigt og klar til indflytning . Huset sælges med anlagt have med græs og fliseanlæg.

Plantegning

Vinkelhus 158,7 kvm

Fakta om Troldebakkerne

Hustype

Vinkelhus

Tagtype

Sadeltag uden udhæng

Boligareal / grund

158,7kvm / 630 kvm

Badeværelser

2 badeværelser

Loftløsning

Loft til kip i stue og køkken

Ventilation

Nilan Compakt P Air

Ovenlys

dobbelt velux ovenlys

Opvarmning

Luft / vand varmepumpe

Bliv ringet op af en medarbejder

4 + 3 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S