Typehuse fra Bernt Nielsen – vi hjælper jer med at bygge nyt hus

Drømmer du om et personligt hjem, der imødekommer alle dine ønsker og behov? Hos Bernt Nielsen har vi i mere end 40 år hjulpet tusindvis af danskere med at udleve deres boligdrømme, og vi kan gøre det samme for dig. Med vores viden, erfaring og evne til at tænke ud af boksen får du et arkitekttegnet typehus, som passer til netop dig.

Typehuse i den bedste kvalitet

Kvalitet, stabilitet og sikkerhed er centrale nøgleord. Vi bruger de bedste materialer og garanterer, at dit typehus lever op til forventningerne. Det er desuden vigtigt for os at levere miljø- og energivenlige løsninger. Resultatet er et fremtidssikret design og koncept, som både du og kommende generationer får stor glæde af mange år ud i fremtiden.

Hver eneste husdrøm er sin egen. Det har vi stor respekt for, og derfor eksisterer begrebet kassetænkning ikke hos Bernt Nielsen. Det betyder, at du med vores hjælp har rig mulighed for at gøre dine drømme og visioner til virkelighed – vi afskriver ingen ideer på forhånd. Med dine ideer og vores ekspertise kan vi sammen skabe et unikt hus, der ikke findes magen til andre steder.

At bygge et nyt hjem er en af livets helt store og permanente investeringer. Dit hjem er din base og sætter rammerne om din hverdag. Det er her, du står op, her du går i seng, og her du inviterer gæster på middag. Det er med andre ord her, du tilbringer størstedelen af dit liv, og derfor vil du selvfølgelig gerne være sikker på, at resultatet bliver lige, som du vil have det.

Vi står klar til at rådgive dig og svarer med glæde på alle dine spørgsmål. Også når dit hus er færdigbygget er vi til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Byg nyt typehus med Bernt Nielsen

Når du vælger Bernt Nielsen som dit typehusfirma, har du naturligvis mulighed for at sætte dit præg på din kommende hus. Ingen familier er ens og vi alle har en livsstil eller nogle behov, som gør at et hus skal tilpasses til det individuelle behov.

Typehuse til lave priser

Vi har eksperter og tegnere som sidder klar til at rådgive jer og udforme jeres nye hjem. Vi tilbyder mange forskellige designs og arkitekturer, så I altid kan finde ligepræcis det typehus, der passer til jeres behov.

Se vores mange forskellige typehuse

Typehus længehus Fra haven

Længehuse

Længehuset er den klassiske og billige løsning på en bolig med høj funktionalitet. Kort sagt enkelt, klassisk og funktionelt.

Typehus Vinkelhus Med urtehave

Vinkelhuse

Et vinkelhus er en klassisk boligløsning der giver mange muligheder for unik arkitektur og indretning.

Typehus Forskudt hus

Forskudte huse

Forskudte huse er en flot og elegant hustype med uendelig mange muligheder.

Typehus på sjælland 2 plans hvidt hus

1½- og 2-Planshuse

God rummelighed, højt til loftet og mange gode kvadratmeter i klassisk byggestil.

Flere af vores mange typehuse

Typehus H-hus fra haven

H-Huse

H-huse er funktionelle og spændende huse med gode indretningsmuligheder.

Dobbelt knækhus Hvidt fra haven

Dobbelte knækhuse

En utraditionel og spændende arkitektur med et mondænt udtryk

Typehus Familie i haven

Gennemlyste Vinkelhuse

En flot og elegant hustype med uendelige muligheder, hvor du ikke går på kompromis med lyset.

Eksteriør Vognport Sort træ

Vognporte

Med vores eksklusive vognporte til bilen og/eller skur er der mulighed for løsninger hvor I kan går direkte fra vognport til huset i tørvejr.