Byggegrunde til salg

  • Rækkehus Frederiksværk Byggegrunde

Se vores byggegrunde

Bernt Nielsen Huse A/S søger hele tiden efter ny byggemuligheder. Vi er indehavere af en række byggegrunde hvor vi tilbyder byggeprojekter eller færdige huse, klar til at flytte ind i.

Følg med i vores huse til salg

Stemningsbilleder Mor vasker tomater

Byggegrunde med bedste beliggenhed

Bernt Nielsen A/S hjælper gerne med at finde den helt rigtige byggegrund til Jer og familien. Når I ser på byggegrund så er der en række forhold som der skal undersøges, sådan at i ikke står med eventuelle og ubehagelige ekstra omkostninger. Bernt Nielsen A/S hjælper gerne med at afdække forholdende.

Når I ser på byggegrunde, så behøver I ikke udelukkende kigge på grunde i nye udstykninger. I takt med de skærpede krav til energiforbrug bliver der revet flere og flere gamle huse ned, og det er helt sikkert et marked, man som grundsøgende bør holde øje med, da man får mulighed for at bygge nyt i et etableret kvarter. Det viser sig ofte, at renoveringsomkostningerne på de ældre huse overstiger prisen på at bygge et nyt hus når man tager de meget lave driftsomkostninger i betragtning og nedrivning kan betale sig.

Når I har fundet den helt rigtige byggegrund eller et hus til nedrivning, er det meget vigtigt, at I sikrer jer god rådgivning, inden I køber grunden. Der er mange forhold, der spiller ind, og det kan få stor indflydelse på, om grunden passer til drømmehuset.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at sikre, at byggegrunden passer til Jeres nye hus.

 Nedenstående finder i en række punkter der er vigtige at få undersøgt.

  • Undersøgelse af servitutter, lokalplaner og andre bygningsregulerende bestemmelser. Ofte kan der være særlige regler eller krav til bebyggelsesgrad, specielle krav til taghældninger, byggelinjer mv.
  • Verificering af skel. Vi anbefaler, at man altid får en landinspektør til at verificere skel. Til tider oplever vi at skelpæle er flyttet eller ikke findes.
  • Jordbundsundersøgelse. Jordbunden skal undersøges for at kortlægge fast bund og på den måde bregne omkostningen til fundering. Det er et vigtigt element i et byggetilbud. Når vi har en jordbundsundersøgelse, så giver Bernt Nielsen A/S fast pris på ekstra fundering.

Udover ovenstående:

  • Kan huset placeres, som I ønsker, på grunden?
  • Er der plads til carport mv.?
  • Er prisen inkl. tilslutningsafgifter til diverse forsyningsværker?
  • Er der fjernvarme, gas eller skal I investere i jordvarme, luftvarme eller andet?
  • Skal der etableres faskine til nedsivning af regnvand?