Kvædevænget 29, Næstved

Kvædevænget 29, Næstved

Pris: 3.495.000 Kr.

140 kvm Længehus med sadeltag

Området:

Med den nye omfartsvej, Ring Syd, og etablering af ny rundkørsel ved Vordingborgvej er der skabt mulighed for udvikling af et nyt bolig- og erhvervsområde i den sydlige del af Næstved by. Området ligger ved Appenæs, og det er en forlængelse af boligområdet Æble- og Pærevænget. Områderne forbindes med en gang- og cykelbro samt en overkørsel for biltrafik.Området ligger i rolige omgivelser, tæt på natur med kort afstand til Gavnø, marker, skov samt Karrebæk Fjord. Der er direkte adgang ad kilen til åen, fra eget stisystem.

Huset:

Huset opføres som et længehus med mulighed for dobbelt integreret vognport. Huset passer perfekt på grunden. Placering af vognporten giver en dejlig have eller mulighed for terrasse mod øst. Huset ligger med vinklen mod syd og vest. Her er alle muligheder for sol om dagen og om aftenen.

Huset på 140m² er indrettet med direkte adgang fra den store vognport til brygger/entre. Fra entre er der adgang til soveværelset således at dette holdes privat.

Husets hjerte er det store køkkenalrum. Alrummets sammenhæng med stuen, giver følelsen af god plads. Fra alrum fordeles der til henholdsvis stort kontor /værelse samt til børneafdeling. Til børneafdeling hører bad og toilet.

Huset opvarmes med energi og miljøvenlig varmepumpe. Dette sammenholdt med energivinduer med 3-lag glas vil det være billigt at opvarme.

Da byggeriet ikke er påbegyndt endnu, da vil der være mulighed for individuelle tilvalg.

Billedmateriale er modelfoto fra et lignende hus

Plantegning

Længehus på 140m²

Fakta om Kvædevænget 28

Hustype

Længehus

Tagtype

sadeltag med murede gavle

Boligareal / grund

140 kvm / 875 kvm

Badeværelser

2 badeværelser

Loftløsning

Flade lofter

Ventilation

Nilan Compakt Air

Køkken / Inventar

HTH

Opvarmning

Varmepumpe luft/vand

Bliv ringet op af en medarbejder

4 + 0 = ?

Kontakt en af vores dygtige
medarbejdere

Vi hjælper dig godt på vej med din boligdrøm.
Kontakt en byggerådgiver direkte eller ring til os
på 4822 9101

© Copyright – Bernt Nielsen Huse A/S