Prøvehus i Nivå

Velkommen til vores kommende prøvehus på Niverødbakke 24, Nivå

Området

Vi er godt i gang med byggeriet af 3 nye og spændende udstillingshuse i Nivå. Vi forventer at kunne åbne dørene i starten af det nye år 2018.

De 3 udstillingshuse i Nivå danner rammen om Bernt Nielsen A/S nye udstillingsby. Her vil man have mulighed for at se 3 forskellige huse og indretninger. Husene ligger på Niverødbakke 18, 24 og 63

Udstillingshusene ligger i ny udstykning tæt ved Nivå by, station, og ikke mindst Nivå havn og strand. Udstykningen ligger i smukke naturomgivelser samt med bycenteret med gode indkøbsmuligheder der er samtidig kun 2 kilometer til motorvej mod København.
I udstykningen har vi i øjeblikket 1 byggegrund tilbage, hvorpå det er muligt at få opført et af vore arkitekttegnede kvalitetshuse.

Se mere om Nivå her

Boligen på Niverødbakke 24

Huset opføres som et forskudt hus med ensidig taghældning. Huset opføres med dobbelt integreret vognport med direkte adgang til bryggers/entre.  Fra entren træder i ind i den lyse gang med indbygget ovenlys, som fører jer ned til det imponerende køkken/alrum. Køkkenalrummet er med store vinduespartier og med masser af lys. Alt køkken inventar er fra HTH og hårde hvidevarer fra Siemens. Køkkenalrummet har sammenhæng med stuen for at opnå en god og lys rumfornemmelse.

Huset har 3 store værelser samt stort soveværelses miljø med walk-inn gaderope og badeværelse.