Udstillingshus i Nivå

Velkommen til vores udstillingshus på Niverød bakke 18, Nivå

Åbent hus søndag Kl. 13.00 til 16.00

Området i Nivå

Det første af i alt 3 udstillingshuse i Nivå er klar til fremvisning. Vi glæder os til at slå dørene op, søndag fra 13.00 til 16.00.

De 3 huse bliver en del af Bernt Nielsen nye udstillingsby. Her vil man have mulighed for at se 3 forskellige huse og indretninger. Husene ligger på Niverødbakke 18, 24 og 63

Udstillingshusene ligger i ny udstykning tæt ved Nivå by, station, og ikke mindst Nivå havn og strand. Udstykningen ligger i smukke naturomgivelser samt med bycenteret med gode indkøbsmuligheder der er samtidig kun 2 kilometer til motorvej mod København.
I udstykningen har vi i øjeblikket 1 byggegrund tilbage, hvorpå det er muligt at få opført et af vore arkitekttegnede kvalitetshuse.

Se mere om Nivå her

Boligen på Niverød bakke 18

Huset indeholder: Flisebelagt entré i forbindelse med dejligt bryggers. Imponerende køkken/alrum og stue i forbindelse.  Køkken er monteret med elegante hvide elementer fra HTH med og naturligvis alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med HTH garderobe og direkte adgang til lækkert badeværelse med elegante, hvide elementer i HTH. Opholdsstuen har ligeledes store glaspartier fra gulv til loft. Børneafdeling med to store værelser samt badeværelse med brus.

Huset opføres efter vor sædvanlige høje standard, men er yderligere indrettet med en del tilvalgt luksus, herunder: lofter til kip i køkken/alrum, store motorstyrede ovenlysvinduer, samt stor integreret dobbelt carport med direkte adgang til bryggers, så det er muligt at komme tørskoet hjem.

Galleri